076 - 205 93 63 sales@brandhouse.nl

Zout, peper & meer

bedrukt met uw logo

Peper- en zoutmolens zijn een vast aanblik in elke keuken. Onze kitchen essentials zijn daarom ideaal om de exposure van een merk te vergroten. Alle producten zijn eenvoudig te bedrukken met het logo van uw klant en verkrijgbaar in kleine oplages.

Kitchen essentials

Met de producten van Brandhouse geeft u een persoonlijke twist aan de basisproducten in uw restaurant, bar of brasserie. Momenteel voeren we de onderstaande producten.

Zout, peper & kruidenmixen

Uiteraard hebben we de vertrouwde molens met zeezout en zwarte peper in ons assortiment. Naast deze twee klassiekers, hebben we ook kruidmolens met multifunctionele mixen zoals vis-, vlees- en saladekruiden.

Spaanse olijfolie

Om het plaatje af te maken, bieden wij ook een Spaanse olijfolie aan. Deze kwalitatief goede olijfolie is te gebruiken bij zowel koude als warme gerechten en is leverbaar in twee handige formaten: 250ml en 500ml.

Custom ontwerp

Om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten, kunnen wij de huisstijl van uw klant doorvoeren op de labels van onze producten. Hiervoor hoeft u enkel een logo bij ons aanleveren. Onze designteam maakt vervolgens geheel vrijblijvend een ontwerp voor u op.

Voordelen

Kleine oplage

Wilt u klein beginnen? U kunt u onze kruidmolens met bedrukt logo al vanaf 72 stuks bestellen. Bij onze olijfolie is dit al vanaf 60 stuks mogelijk.

}

Snelle levering

Zodra u akkoord heeft gegeven op ons ontwerp, zorgen we ervoor dat de door u bestelde producten binnen 2 tot 3 weken geleverd worden.

Custom ontwerp

Dankzij onze in-house design studio wordt uw logo altijd op de best mogelijke wijze gepresenteerd op onze producten.

#FoodMustBeFun

Naast custom producten bieden we ook standaardproducten. Met #FoodMustBeFun hebben de producten een uniek en trendy label en zorgen ze voor een smile op ieders gezicht. De items komen in 6 verschillende opdrukken en zijn al vanaf 12 stuks te bestellen. De volgende producten zijn direct leverbaar.

Zwarte peper en zeezout

Peper- en zoutmolens zijn een vast aanblik in elke keuken. Verpakt met 18 stuks met 6 verschillende opdrukken, van elke opdruk zitten er 3 stuks in één doos.

Spaanse olijfolie 250ml

Deze olijfolie is te gebruiken bij zowel koude als warme gerechten. Verpakt met 12 flessen met 6 verschillende opdrukken, van elk opdruk zitten er 2 flessen in één doos. 

Belgische chocolade

Pralines zonder toevoeging van conserveermiddelen. Door de unieke verpakking in een blikje blijft de versheid en de unieke smaak van de chocolade behouden. Verpakt met 12 blikjes met 6 verschillende opdrukken, van elk opdruk zitten er 2 stuks in één doos.

Dipstokjes

Heerlijk knapperige dipstokjes met een naturel smaak. Ideaal om te dippen met koude of warme sauzen. Verpakt met 12 zakjes met 6 verschillende opdrukken, van elk opdruk zitten er 2 stuks in één doos. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd de naar mogelijkheden voor uw bedrijf of wilt u graag een prijslijst ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Kunt u niet wachten? Neem dan contact op via 076 – 205 93 63 stuur een mail naar sales@brandhouse.nl.
    Upload hier uw logo (max. 20MB)